Ministri Berisha priti një delegacion të shoqatës „Miqtë e Amerikës“

Ministri i Mbrojtjes Rrustem Berisha priti sot në takim një delegacion të Shoqatës “Miqtë e Amerikës” të udhëhequr nga kryetari i saj, z. Agim Rexhepi.

Ministri Berisha falënderoi mysafirët për vizitën, si dhe vlerësoi jashtëzakonisht lart punën e kësaj shoqate.

Ndërsa, kryetari i shoqatës “Miqtë e Amerikës” pasi e uroi ministrin par transformimin e FSK- se, në shenjë respekti i dhuroi statujën në miniaturë të ish -presidentit Bill Klinton.

Ministri Berisha duke u shprehur mirënjohës për dhuratën dhe e përgëzoi kryetarin e shoqatës “Miqtë e Amerikës”, Agim Rexhepi, dhe gjithë anëtarësinë e kësaj shoqate për punën e tyre në shenjë mirënjohje për burrështetasin e madh të Amerikës, pa të cilin sot nuk do të ishim këtu ku jemi.

 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31