Urimi i ministrit të Mbrojtjes Rrustem Berisha për Krishtlindjet Ortodokse 2019

Të gjithë pjesëtarëve të Ministrisë së Mbrojtjes dhe FSK-së, miqve dhe bashkëpunëtorëve të besimit ortodoks:   GËZUAR DHE URIME FESTA E KRISHTLINDJEVE ORTODOKSE PËR SHUMË MOTE, ME SHUMË SHËNDET,  PAQE, SUKSESE DHE LUMTURI NË FAMILJET TUAJA.


Rrustem BERISHA
Ministër i Mbrojtjes
 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
25 26 27 28 29 30 31