Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj vizitoi Ministrinë e Mbrojtjes dhe FSK-në

Me rastin e përfundimit të vitit kalendarik 2018, sot Ministrinë e Mbrojtjes dhe Forcën e Sigurisë të Kosovës e vizitoi kryeministri i Republikës së Kosovës, z. Ramush Haradinaj me bashkëpunëtorë. Në kazermën „Adem Jashari“, në Komandën e Forcave Tokësore të FSK-së, kryeministri u prit nga ministri i Mbrojtjes Rrustem Berisha, zëvendës ministri Burim Ramadani dhe komandanti i FSK-së, gjenerallejtënant Rrahman Rama.  

Vizita e kryeministrit Haradinaj në FSK, ishte në kuadër të agjendës së tij, për të vizituar institucionet e Kosovës, që në ndërrimin e moteve punojnë, kur të tjerët festojnë.  

Para të pranishmëve, kryeministri Haradinaj, u shpreh: „Me vizitën këtu, tek ushtria e Kosovës, i përmbylla vizitat e zhvilluara gjatë ditës. Vizitova zjarrfikësit, Policinë e Kosovës dhe tash Ushtrinë e Kosovës. Qytetaret e Kosovës mund të pushojnë të qetë. Ushtria e Kosovës është në detyrë edhe sonte.“ Në fund, kryeministri Haradinaj të gjithë ushtarëve, nënoficerëve dhe oficerëve të FSK-së, ua uroj Vitin e Ri 2019.
 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
25 26 27 28 29 30 31