Urimi i ministrit të Mbrojtjes Rrustem Berisha me rastin e festës së Vitit të Ri 2019

Me rastin e festës së vitit të Ri 2019, ministri i Mbrojtjes zoti Rrustem Berisha  u uron vitin e ri 2019, të gjithë zyrtarëve dhe oficerëve të Ministrisë së Mbrojtjes, ushtarëve, nënoficerëve dhe oficerëve të FSK-së, miqve dhe bashkëpunëtorëve vendor dhe ndërkombëtar:

Gëzuar dhe urime festa e  Vitit të Ri 2019, me suksese të reja, me shumë shëndet,  paqe dhe lumturi në familjet tuaja.

 

Rrustem BERISHA
Ministër i Mbrojtjes

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
    1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
25 26 27 28 29 30 31