FADIL HAXHI GASHI - ZËVENDËS MINISTËR I MINISTRISË PËR FORCËN E SIGURISË SË KOSOVËS

Biografia

Datëlindja: 10.06.1968

Vendlindja:
Qupevë, Komuna e Klinës

Statusi familjar: I martuar – Baba i 5 fëmijëve.

Përgatitja profesionale: Akademia e Policisë dhe  Fakulteti i Drejtësisë – JuristDetyrat, pozitat institucionale dhe aktivitetet politike


2013 -             Anëtar i Kuvendit Komunal në Klinë.
2010 - 2013     Kryesues i Kuvendit të Komunës së Klinës.
2006 -             Anëtar i Këshillit të Përgjithshëm të LDK-së.
2006 -             Kryetar i Degës së LDK-së në Klinë.
2005 - 2008     Fakulteti i Drejtësisë – Jurist
2004 - 2007     Deputet në Parlamentin e Kosovës dhe anëtar i Komisionit funksional për Siguri.
2004 - 2007     Zv. Kryeshef i Ekzekutivit në Komunën e Klinës.
2003 - 2007     Drejtor i Mbrojtjes Civile dhe Emergjencave në Komunën e Klinës
2004 - 2006     Sekretar i Degës së LDK-së në Klinë.
2001 - 2003     Anëtar i Asamblesë Komunale në Klinë.
1999 -             Anëtar i Kryesisë së Degës së LDK-së Klinë.
1998 - 1999     Komandant i Ushtrisë  Çlirimtare të Kosovës në regjionin e Klinës – Sverkës.
1990 - 1998     Arsimtar në shkollën fillore “Emin Duraku” në Sverkë, Klinë.
1988 - 1990     Sekretariati i Punëve të Brendshme në Malishevë.
1984 - 1988     Akademia Policore në Vushtrri.

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31

KOSOVO IN UNESCO