Urimi i ministrit për Forcën e Sigurisë së Kosovës Rrustem BERISHA për Krishtlindjet Ortodokse

Të gjithë pjesëtarëve të MFSK-së dhe FSK-së, miqve dhe bashkëpunëtorëve të besimit ortodoks


Gëzuar dhe urime festa e Krishtlindjeve ortodokse për shumë mote, me shumë shëndet,  paqe, suksese dhe lumturi në familjet tuaja


Rrustem BERISHA                                                                                                
Ministër për Forcën e Sigurisë së Kosovës
 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31