Urimi për Vitin e Ri 2018 nga Rrustem Berisha, Ministër për Forcën e Sigurisë së Kosovës

Të gjithë pjesëtarëve të MFSK-së dhe  FSK-së, miqve dhe bashkëpunëtorëve vendor dhe ndërkombëtar

Gëzuar dhe urime festa e  Vitit të Ri 2018, me shumë shëndet,  paqe, suksese dhe lumturi në familjet tuaja.

Rrustem BERISHA
Ministër për Forcën e Sigurisë së Kosovës
 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31