Rrustem Berisha pranon detyrën e ministrit të FSK-së nga ministri i deritanishëm Haki Demolli

Në Ministrinë për Forcën e Sigurisë të Kosovës, sot zyrtarisht u bë dorëzimi-pranimi i detyrës së ministrit të MFSK-së.      

Ministri i deritashëm z. Demolli, me këtë rast, i uroi detyrën e ministrit Rrustem Berishës duke i dëshiruar punë të mbarë dhe suksese në drejtimin e MFSK-së. Ai e njoftoi ministrin e porsazgjedhur me të arriturat e deritashme të FSK-së, si dhe me projektet të cilat janë në vazhdim.

Gjithashtu, z. Demolli ka falënderuar gjithë stafin e ministrisë dhe FSK-së, për bashkëpunimin e suksesshëm  gjatë rrugëtimit të përbashkët në ndërtimin dhe zhvillimin e MFSK-së dhe Forcës së Sigurisë të Kosovës.        

Nga ana e tij, ministri i ri, z. Berisha pasi pranoi detyrën, falënderoi ministrin Demolli duke e përgëzuar për sukseset që ka shënuar kjo forcë, dhe njëherësh konfirmoi përkushtimin e tij për të vazhduar me angazhim maksimal në drejtimin dhe realizimin e detyrave dhe projekteve të përgjithshme për Ministrinë dhe FSK-në.   

Në ceremoninë e organizuar me këtë rast ishin të pranishëm edhe zëvendëskomandanti i Komandës së Forcave Tokësore, gjeneral brigade Gëzim Hazrolli, drejtori për Politika dhe Plane, z. Faruk Geci, drejtori dhe zëvendësdrejtori i NALT-it (Ekipit Këshillues dhe Ndërlidhës i NATO-s për FSK-në), gjeneral brigade Dietmar Mosmann dhe z. Mark Theobald, ish-këshilltari ushtarak i ministrit Demolli, kolonel Fadil Hadërgjonaj dhe shefi i Kabinetit të z. Demolli, z. Latif Leka.
 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
      1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31