Ministri Haki Demolli u uron festën e KURBAN BAJRAMIT të gjithë pjesëtarëve të MFSK-së dhe FSK- së

Të gjithë pjesëtarëve të MFSK-së dhe FSK-së, të besimit islam

Urime festa e Kurban Bajramit, me shumë shëndet, solidaritet midis
njerëzve, paqe, suksese, respekt dhe dashuri në familjet tuaja

Haki Demolli
Ministër për Forcën e Sigurisë së Kosovës

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31

KOSOVO IN UNESCO