Rreshter Majori i FSK-së Genc Metaj prezantoi punim tematik në akademinë ushtarake "Dr. Franjo Tugjman" në Kroaci

Në Akademinë Ushtarake të Mbrojtjes "Dr. Franjo Tugjman" në Zagreb të Republikës së Kroacisë, nga data 03.07.2017, u mbajt kursi profesional dy-javor i Kursit të liderëve të komandave’’(Command Sinior Enlisted Leaders Course).

Gjatë punimeve të kursit, para të pranishmëve me një temë u paraqit edhe Genc Metaj, rreshter majori i parë i Forcës së Sigurisë të Kosovës, me temën procesi i marrjes së vendimeve në ushtri si dhe roli i nënoficerëve të lartë në vendime madhore, e cila u pëlqye nga të pranishmit për profesionalizimin dhe thellësinë tematike.

Në këtë aktivitet morën pjesë; nënoficerët me gradën-rreshter major madhor, nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia, Sllovenia, Kroacia, Mali i Zi dhe Bosnja e Hercegovina.
 

Kalendari

  • H
  • M
  • M
  • E
  • P
  • Sh
  • D
 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31